Lastuja on Metsäteollisuus ry:n blogi, jonka tarkoituksena on aktivoida keskustelua metsäteollisuuden merkityksestä Suomen taloudelle ja suomalaiselle hyvinvoinnille.

 • 13.6.2014

Minihallitusneuvotteluissa jaettavana niukkuutta

Kommentit

3 kommenttia “Minihallitusneuvotteluissa jaettavana niukkuutta”

 1. simo

  Suomi on elänyt koko euro ajan kuin lapsi karkkikaupassa. Valtionmenoja ja julkistasektoria on paisutettu aivan sairaasti. Kotona makaamalla on ollut mahdollista “tienata” paremmin kuin työssä käymällä. Suomen valtio on toiminut glopaalina sosiaalitoimistona, eikä niissä menoissa ole pihistelty. Saras meno joutaakin loppua.

 2. Puolueetont

  Suomen talous on kuralla, huonoimmassa tilanteessa koko EU:ssa. Katainen/Urpilainen hallituksen politiikka on yksi suurimpia syitä tähän tilaan.

  Hallituista joudutaan vaihtamaan. Puhutaan minihallitusneuvotteluista. Katsotaan, että uusikin hallitus jatkaa pääsääntöisesti samanlaista politiikkaa, joten ei ole syytä neuvotella hallituspolitiikan muutoksista.

  Tyhmyyden ylistys. Luovutaan normaaleista uuden hallituksen valintaa edeltävistä poliittisista neuvotteluista ja jatketaan aiemman hallituksen huonoksi osoittautuneella linjalla.

  Tämä tyhmyys on ymmärrettävissä vain poliitikkojen suunnattomalla itsekkyydellä. Hallituspuolueiden poliitikot haluavat jatkaa maan johdossa omista itsekkäistä syistä. Hallituspuolueet eivät uskalla vieläkään tunnustaa sitä, että pieleen meni. Oma ja puolueiden etu on näille poliitikoille tärkeämpää kuin maan etu.

  Suomi parka.

 3. Kaisa Ropponen

  Karismaattiset puheet pitäisi pystyä muuttamaan teoiksi. Nato kiihkoilu ei Suomen taloutta paranna eikä tuo yhtään työpaikkaa Suomeen.- Missä on konkretia? Utopioita on helppo esittää ja hymyillä tai irvistellä päälle.

Jätä kommentti