Lastuja on Metsäteollisuus ry:n blogi, jonka tarkoituksena on aktivoida keskustelua metsäteollisuuden merkityksestä Suomen taloudelle ja suomalaiselle hyvinvoinnille.

 • 30.1.2017

Hyvät lait ja vapaaehtoiset toimet tukevat monimuotoisuutta

Kommentit

2 kommenttia “Hyvät lait ja vapaaehtoiset toimet tukevat monimuotoisuutta”

 1. Piri Reis

  Tämähän on vuosikymmeniä ollut se vaihtoehtoinen totuus, että Suomi on maailman paras kaikessa. Sitähän meille on joka taholta toimitettu koko ajan.

  Ainoastaan tällaiset paljon pitkin maailmaa asuneet ovat hämmästyneitä kun tuo Suomi on paras siinä ja tässä väite esitetään kun on pohjaa mihin vertailla ja todeta, että kas kummaa jotain ei nyt kyllä täsmää.

  Paljon matkailleena ja myös metsäteitä pitkin lähes kaikissa maailman kolkissa väittäisin metsänhoitomme olevan todella kurjassa jamassa, ja metsien sisällön olleen hävitetyn osin savuksi ja pienhiukkasiksi ilmaan

 2. K. Talvisaari

  On aika kiusallista, kun tähän tutkimukseen viitaten kehutaan Suomen metsien hyvää tilaa. Kun tutkimusta lukee tarkemmin, huomaa, että vaikka kokonaisvertailussa Suomi sijoittui ensimmäiseksi, itse asiassa “Metsät”-osiossa Suomi onkin yllättäen 121:stä maasta sijalla 106! Samassa sarjassa mm. Indonesian kanssa…

Jätä kommentti