Lastuja on Metsäteollisuus ry:n blogi, jonka tarkoituksena on aktivoida keskustelua metsäteollisuuden merkityksestä Suomen taloudelle ja suomalaiselle hyvinvoinnille.

 • 27.10.2017

Heja Finland och Sverige!

Kommentit

5 kommenttia “Heja Finland och Sverige!”

 1. Juha Aaltoila

  Aina ja usein sekä kaikesta kun tulen narisseeksi, niin nytpäs kiitän! Hyvä teksti hienosta asiasta. Kanssakäyminen Ruotsin metsäalan kanssa on hedelmällistä kaikilla tasoilla, paljon on yhteistä ja hyvä henki, niin jatkukoon!

 2. Urban Finne

  Det här var riktigt bra. Som sverigefinne tycker jag om allt positivt som drar dessa två länder, sverigefinnarnas två hemländer, närmare varandra. Parasta Ruotsin lahjassa on se, että se ei ole mikään esine vaan että se rakentuu humaanikapitaalille, metsätaloustutkimuksen kehittämiselle. Kilpailu maailman markkinoilla on kovaa ja aina vain paremmalle kompetenssille on kysyntää.

 3. Eero

  Ruotsi on aina ollut taitava tekemään tämäntapaista ns. soft power-politiikkaa. Sitten täällä saadaan taas lisää vettä myllyyn siitä että ruotsalaisten kanssa pitää olla jotenkin aivan erityisesti yhteistyössä ja että siihen pitää meidän puoleltamme panostaa ihan suhteettomasti.

 4. Eino Kärnä

  Loistavaa, hyvä lahja todellakin. Mitähän negatiivista Eero on taas tässä näkevinään, en ymmärrä. Mitähän vastaavaa Putin tarjoaa? Karjala takaisin olisi liian kallista Suomelle, ei taitaisi enää kelvata.

 5. Timo Toppinen

  Karjalan palauttaminen ei olisi Venäjän puolelta edes mikään “lahja”, vaan törkeän ryöstön ja rikoksen oikaiseminen.

Jätä kommentti